OFFENTLIGHEDEN

[Her er udover skriveriet ‘offentligheden.wordpress.com’ også et link til Facebook, Twitter, YouTube, Vimeo, SoundCloud: http://arild.flavors.me/]

Arild Hoelstad skriver her

———————————-

Jeg er uddannet billedkunstner og arbejder som teaterscenograf i nogle år (30) og på et antal teatre.

Jeg har i en række år haft fornøjelsen af at undervise og tilrettelægge undervisning for scenograf aspiranter på Statens Teaterskole, Københavns Universitet, Danmarks Designskole og i et afgrænset omfang på Den Danske Filmskole.

Undervejs og når den værste travlhed på teatrene, med mine børn (3+) og på undervisnings stederne er overstået, nyder jeg at blive undervist i Manuskript Skrivning til Film (uden at tage hele pakken, kun introduktionen til manuslinjen på Den Danske Filmskole), får kursus i TVSomUdtryksMiddel på Danmarks Radio, Journalistik til Nettet hos Tankevirksomheden, foruden deltager på kursus i Web Produktion hos Teknologisk Institut.

Jeg har lavet og laver en gang i mellem web løsninger for andre.
http://hannelisethomsen.com | http://ullaheegaard.dk | http://kunstnerboliger.dk | http://charlotteflensborg.dk
Jeg har lavet bogforsider og illustrationer til andre end mig selv.

I dag er jeg et voksent menneske og et barn der er født midt i forrige århundredes nittenhundrede og firtiseks, altså en mand sådan godt og vel midt over tresårene, som så vidt muligt skriver daglige tekster under kategorierne lyrik, prosa, refleksion og hvad pokker fører det til er et godt spørgsmål, jeg endnu ikke har besvaret fyldestgørende.

Måske ønsker jeg på sigt at få de tre størrelser refleksion, prosa og lyrik til at fange hinanden i et vejkryds eller til at smitte hinanden med en eller anden endnu ikke helt kendt sproglig virus, som kan fjerne kategoriseringens muligvis unødige besvær med at opretholde territorium til sine selvbestaltninger. Stream of life.

Jeg har afsluttet en tekst til børn med titlen ‘spindelvæv og stankelben’ (http://lulu.com), en af flere lyriske størrelser hedder ‘snart dages endnu en tunge’ og en gang prosa i foreløbig fem endnu ikke redigerede dele hedder ‘ved havets begyndelse’, mens en afsluttet prosa med titlen ‘identifikation af medmennesket’ findes på http://gopubli.sh. Endnu en afsluttet og printet titel er ‘skål, du ser dejlig ud’ og er webnoter gennem et år, også på selvudgiver sitet http://lulu.com

Min eReader rummer dels bøger fra lokaltbibliotek, dels en Saramago titel på norsk, Murakami på dansk, 5:2 kuren (tab dig, bliv sundere og lev længere), Dostojevski (Fattige folk), Jørgen Steen Nielsen (Den store omstilling), Bergstrand (Delhis smukkeste hænder) og et par svenskere mere foruden danske tekster af Svend Åge Madsen, Dorrit Willumsens erindring og såmen en Tor Nørretranders er der også plads til.

Min iPod har pokkers mange podcasts i sig og jeg har lyttet til de kedeligste børsnoteringer fra Steven Jobs køkkenmaskinedesignideologi og noget om Fjesbogens (Facebook) kreatør, er det virkelig Zuckerberg han hedder jo, det er det vistnok.

Giv mig også Calvino, Auster, Transtrømer, Heidegger og le Carre, som står så uskikkeligt i min vindueskarm og minder mig om hvad de skrev og mente om så meget andet end det, der kan finansiere uskik og ordentlig brug af individuelt betalte tekstproduktioner.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s