Små hurtige

20130820-002257.jpg

Den som er parat til at skrive små hurtig e-bøger, skriver Havard Polskin og det kan læses i Huffington Post den 23. juli 2013, kan med fordel overveje fem gode råd.


Prisen for e-bogen kan fastlægges til et sted mellem ti kroner og førti kroner, tilføjer jeg selv og dobler prisen op for p-bogs udgaven, hvis antal sider rammer et hundrede. Sidetallet for en lille hurtig kan være på et sted mellem tredive, tres og hundrede.

Hvis eller når adskillige købere opdager at bogen findes, kan det, at være parat og hurtig, meget sandsynligt give et væsentligt samlet beløb fra sig. Her er rådene fra Havard Polskin skrevet ned uden at anvende den nøjagtige oversættelse.

1. Skriv om noget der er aktuelt. Store nyheder sker ofte og der kan nemt gå et par uger, før du har teksten klar og den er parat til at blive købt.

2. Når du skriver så vær personlig. Dine egne erfaringer er noget der kan vendes om og blive til kunst. Skrivekunsten kan måske foldes ud ved hjælp af fornuftig anvendt personlig skamløshed.

3. At skrive humoristisk er en absolut fordel. Det at skrive morsomt, når det skal strækkes ud over to hundrede og halvtreds sider, kan være svært. At være humoristisk på et lille antal sider, gør den del af skriveriet mere overskueligt.

4. Opfør dig som en detektiv, før du skriver teksten. Sande ugerninger og ulovlige hændelser (det er hverken hensigtsmæssigt god smag eller en ordentlig ide, at selv udføre kriminaliteten) er af en eller anden grund gode salgsobjekter.

5. Det gør ikke noget at du er socialt engageret og skriver om det. Og så må du hellere sikre dig, at Twitter gør det nemt for læseren at finde det, du skriver om.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s